Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

de Vrienden van DWOW

de Vrienden van DWOW

vrienden-dwow.png


Welkom bij de Vrienden van voetbalvereniging DWOW

De Vrienden van voetbalvereniging DWOW is een initiatief om extra opbrengsten te genereren voor onze vereniging. Hiermee ondersteunen we de voetbalvereniging DWOW. Deze extra opbrengsten maken het mogelijk om bijzondere wensen en investeringen uit te voeren.

Wie kunnen lid worden van De Vrienden van voetbalvereniging DWOW?

Iedereen die de voetbalvereniging DWOW een warm hart toedraagt kan lid worden. De vriendenwerving richt zich niet alleen op bestaande leden maar ook op oud-leden en niet-leden.

Wat is de jaarlijkse bijdrage?

De jaarlijkse bedrage van de Vrienden bedraagt € 50,- per donateur.

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald?

Van de jaarlijkse opbrengst wordt 75 procent besteed aan de doelstelling van de vriendenclub. In de jaarlijkse “Vriendenvergadering” bepalen de Vrienden gezamenlijk voor welke bijzondere wens de opbrengst wordt gebruikt. De Vrienden stemmen democratisch uit maximaal drie wensen, waarvan de wens met de meeste stemmen het jaarlijkse vriendendoel wordt. Het is mogelijk dat de Vrienden democratisch besluiten om de jaarlijkse opbrengst enkele jaren op te sparen zodat in één keer een grote(re) bijdrage aan de vereniging kan worden verstrekt voor een specifiek groot doel.

 

Ja, ik word Vriend(in) van DWOW!Voetbalvereniging DWOW stuurt u een betalingsverzoek toe voor de jaarlijkse bijdrage. 


 * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!