Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Organisatie structuur jeugd

Organisatie structuur jeugd

Dit eerste stuk is een wegwijzer die u dient te gebruiken voor het geval dat uw kind of u zelf problemen heeft met bepaalde zaken die uw kind betreffen, daarom wordt hieronder de organisatie van DWOW bij de jeugd hopelijk voor u enigszins verduidelijkt.

Mocht u als ouder van uw kind een probleem hebben met trainer en of begeleider dan raden we u aan om eerst met de betrokkene zelf tot een oplossing proberen te komen(stap 1)

Soms is de kritiek terecht of weet de betrokkene niet wat er speelt omdat deze op meer kinderen moet letten enz.

Mocht dat niet lukken dan is de volgende actie (stap 2) de desbetreffende coördinator aan te spreken, dit dan wel met kennisgeving aan de betrokken trainer en begeleider,de coördinator heeft een iets breder overzicht en kan uw probleem mogelijk op een andere wijze oplossen.

De trainer/begeleider heeft die mogelijkheden niet.

Komt ook de coördinator er niet uit dan zal deze zelf het jeugdbestuur of de technische coördinatoren, of beide verwittigen van uw probleem en deze zullen dan hun best doen om toch het probleem op te lossen.

In geval van voetbaltechnische zaken, teamindeling enz zullen de Technische coördinatoren  dit op trachten te lossen, in geval van orde problemen of bestuurlijke problemen zal het jeugdbestuur dit proberen te doen.

Het laatste station zal altijd het hoofdbestuur zijn…

Met deze duidelijke structuur hopen we dat de coördinatoren minder gepasseerd worden en dat daardoor met name de TC,s en de jeugdcommissie zich wat meer op beleidsmatige zaken kunnen richten.

Wij hopen dan ook dat u uw mail of telefoontjes in eerste instantie tot de hiervoor aangewezen personen wilt sturen en niet rechtstreeks tot jeugdcommissie of TC of hoofdbestuur.

DWOW is aardig gegroeid de laatste jaren en het vergt veel tijd en energie om dat te begeleiden, structureren en beleidsmatig aan te passen.

Het is beslist niet onze bedoeling om de drempel naar bepaalde personen te verhogen, u kunt iedereen altijd over alle zaken aanspreken en raadplegen.

Wilt u echter een probleem oplossen dan is de bovenstaande manier de prettigste en meest praktische voor de club DWOW. In het verleden kwam het voor dat 3 mensen zonder dat ze het van elkaar wisten hetzelfde probleem op probeerden te lossen wat tot misverstanden leidde, en veel verspilde energie, daar willen we graag van af.

Een klacht of vraag Ouder..

Stap 1
Geleider en   / of Trainer
Stap 2
Coördinator
Stap 3
 Jeugdcommissie Tech. coördinatoren

Hoofdbestuur

Hoofd Jeugd Opleiding Voorzitter jeugdcommissie
Ton Korevaar Claudia de Groot
Coördinatoren zijn
Alle jongensteams Ton Korevaar
(06-10801157)
Alle meisjesteams Niels Fortuin
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!