Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Clubnieuws

Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2022

23 december 15:00  Het was weer een bijzonder jaar. We bedanken onze vrijwilligers en sponsors voor hun inzet en steun in het afgelopen jaar. En wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2022!meer »

20x gelezen

Nieuwe hoofdtrainer DWOW

21 december 20:00  Komend seizoen zal Edwin Wittink aan het roer staan bij vv DWOW uit Wieringerwerf. De trainer en de club zijn afgelopen weekend tot overeenstemming gekomen. DWOW is blij dat we deze ambitieuze trainer uit de regio aan ons kunnen binden!meer »

660x gelezen

Pietenvoetbal in de Zuiderzeehal

3 december 20:30  Afgelopen dinsdag organiseerden we Pietenvoetbal in de Zuiderzeehal voor de mini’s tot en met de 09-teams. Ruim 20 kinderen deden actief mee aan de verschillende activiteiten.meer »

167x gelezen

Pupil van de Week verslag Raff Straatsma

8 november 21:00  Ik ben Raff straatsma, En ik speel zelf bij jo11-2. Deze week mocht ik pupil vd week zijn bij de wedstrijd Dwow 1 - VVS 46-1. meer »

186x gelezen

Pupil van de Week Verslag Cristian Sirbu

14 oktober 20:30  Ik ging samen met mijn moeder naar de voetbal. Daar stond mijn vader achter de bar en had een tenue voor me klaar gelegd. Ik werd begroet door de coach en assistent en die legde uit wat we gingen doen. Als eerste ging ik mee de bestuurskamer in en gingen we de tactiek bespreken. Vervolgens gingen we naar de kleedkamer. Daar kleden we ons om met hele luide muziek. Vervolgens mocht ik met de spelers het veld op voor de warming-up.meer »

149x gelezen

DWOW blij met nieuw sponsorbord van Oosterhuis Techniek

6 oktober 15:00  Gisteren (5 oktober) werd er op het B veld een nieuw sponsorbord geplaatst. Het nieuwe bord van sponsor ''Oosterhuis Techniek", het allround las- en constructiebedrijf op de Schelphorst, die onze trainingsdoeltjes weer hebben hersteld, heeft een mooie plaats boven het scorebord gekregen! meer »

42x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!