Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Clubnieuws

Laatste Deen sponsor actie goed voor € 1000,=

14 september 13:30  Afgelopen vrijdag (10-9) heeft onze jeugdvoorzitter Wim van de Wetering de cheque ontvangen van een vertegenwoordiger van Deen. Het was de laatste "Deen sponsoractie" want zoals bekend heeft de winkelketen aangegeven dat ze gaan stoppen. Jammer, want het was een ludieke actie die voor de verenigingen in Wieringerwerf en omstreken en in de plaatsen waar een Deen winkel actief was, toch geregeld een extra geldbedrag opbracht dat werd besteed aan de jeugdafdeling.meer »

50x gelezen

Pupil van de Week Verslag Luke In der Maur

8 september 14:00  Afgelopen zondag was ik pupil van de week. Ik moest om half twaalf aanwezig zijn voor de wedstrijdbespreking.meer »

138x gelezen

Nieuwe dug-outs bij DWOW dankzij Vrienden van DWOW

11 juli 20:30  Begin dit jaar is het concept ‘Vrienden van DWOW’ opgericht. Het team achter dit concept is: Marcel Quinten, Arjan In der Maur, Willem Noor, Joey Noor, Iris Blokker, Dave Stuifbergen, John van Assen en Jessie Verblaauw.meer »

291x gelezen

Kom jij ook Voetballen?

10 juni 21:00  Kom 23 Juni ook naar de open training bij DWOW. meer »

52x gelezen

Opbrengst Grote Clubactie 2020

22 december 11:00  De Grote Clubactie is voor onze vereniging ook dit jaar weer een succes geworden! meer »

135x gelezen

Voetbalvereniging DWOW bedankt iedereen die op ons heeft gestemd.

12 november 22:30  Bij deze bedanken wij Rabobank en iedereen die tijdens de Rabo Clubsupport een stem heeft gegeven aan DWOW. De stemmen zijn inmiddels geteld en de cheques zijn uitgedeeld. Dankzij jullie steun hebben wij een cheque ter waarde van € 1212,12 in ontvangst mogen nemen. meer »

165x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!