Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Clubnieuws

Kom jij ook Voetballen?

10 juni 21:00  Kom 23 Juni ook naar de open training bij DWOW. meer »

7x gelezen

Opbrengst Grote Clubactie 2020

22 december 11:00  De Grote Clubactie is voor onze vereniging ook dit jaar weer een succes geworden! meer »

98x gelezen

Voetbalvereniging DWOW bedankt iedereen die op ons heeft gestemd.

12 november 22:30  Bij deze bedanken wij Rabobank en iedereen die tijdens de Rabo Clubsupport een stem heeft gegeven aan DWOW. De stemmen zijn inmiddels geteld en de cheques zijn uitgedeeld. Dankzij jullie steun hebben wij een cheque ter waarde van € 1212,12 in ontvangst mogen nemen. meer »

134x gelezen

Corana regels voetbal per 4 november

4 november 16:00  • Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nadere order niet toegestaan. • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand. • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten. • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie. Meer info: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

48x gelezen

Zorg voor een correcte en herkenbare foto in je spelerspas!

18 oktober 19:15  Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app.meer »

31x gelezen

Boek over ontstaan voetbal en voetbalclubs in de Noordkop

14 oktober 17:15  Wil je weten hoe het voetbal ooit 132 jaar geleden ontstaan is in de Noordkop? En wat de geschiedenis van je eigen club is? De start van het georganiseerd voetbal in de steden en dorpen in de regio is vaak eerder dan algemeen gedacht. meer »

159x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!